Despre noi

Soluții eficiente, încredere, seriozitate
și profesionalism
Echipamente curățenie despre noi

ABCleaning Machines SRL

ABCleaning Machines a fost înființată în 2019 având ca obiectiv principal vânzarea, în zona de vest a României, a echipamentelor TENNANT. Echipamentele TENNANT au la bază tehnologii avansate de curățare, calitate și fiabilitate, service garanție și postgaranție.

Tehnologie & inovație

Tennant este recunoscut ca un brand inovator în domeniul echipamentelor industriale de curăţenie. Inovaţiile şi dezvoltarea de noi tehnologii reprezintă o preocupare fundamentală pentru compania Tennant, ultimul exemplu concret fiind tehnologia ec-H2O care a primit premiul European Business Award for Innovation 2009, fiind cea mai înaltă distincţie oferită până acum în industria echipamentelor de curăţenie.

Sediul central

Sediul principal al companiei Tennant este în Minneapolis, SUA, având centre de producţie pe patru continente.

Închirieri de echipamente

Putem oferi clienților noștri închirieri de echipamente profesionale de curăţenie. Închirierea utilajelor de curăţenie se va realiza din Bucureşti sau Cluj-Napoca cu suport complet privind livrarea, instalarea şi training-ul. În cadrul chiriei, clienţii noştri beneficiază de consumabile, service şi revizii gratuite.

Echipamente

Portofoliul de echipamente profesionale de curăţenie este alcătuit din: echipamente de curăţenie pentru spălat pardoseli, echipamente de măturat, aspiratoare profesionale şi industriale, utilaje de curăţenie urbană, echipamente pentru curăţarea de mochete, monodiscuri, utilaje profesionale de curăţenie, aspiratoare industriale, utilaje de măturat, măturători industriale, măturători stradale, maşini de măturat.

Proveniență

În Europa sediul principal este în Antwerp, Belgia iar echipamentele comercializate pe piaţa din România provin cu preponderenţă din fabrica Uden, Olanda.

Echipamente recondiţionate

În cazul în care clienții noştri sunt interesaţi putem pune la dispoziţie o gamă variată de utilaje de curăţenie second hand, complet recondiţionate, cu baterii şi consumabile noi, garanţie de 6 luni şi service asigurat în toată ţara din cele patru centre service Tennant: Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi.

Telefon

 

+40-744-79.28.79

Email

 

office@echipamentecuratenie.ro

Adresă

Str. Dimitrie Cantemir nr. 88
410503, Oradea - Bihor
România

Cere ofertă acum